Werkwijze

WERKWIJZE

Kennismaking

 

De eerste keer dat u belt om voor uw kat(ten) te zorgen, maken we een afspraak om kennis te maken met u en uw kat(ten). Tijdens dit bezoek kijken we of het klikt en zo ja, worden nadere afspraken omtrent de verzorging van de kat(ten), mijn beschikbaarheid en de sleuteloverdracht gemaakt.

De service bestaat uit

 

• De dagelijkse verzorging van uw kat(ten): eten, drinken, evt. medicatie en het verschonen van de kattenbak(ken)

• Letten op ongelukjes. Ziet de kattenbak er ongebruikt uit, dan kijk ik even rond

• Daarnaast natuurlijk het knuffelen en of het spelen met uw kat(ten)!

 

In beperkte mate verzorg ik naast uw katten ook uw post en de planten. Als er veel planten of bijvoorbeeld nog andere kleine huisdieren (bv. vissen, vogels, knaagdieren) zijn, dan ruim ik (indien gewenst) daar extra tijd voor in. Hiervoor geldt een extra bijdrage.

Mocht de kat tijdens uw afwezigheid dringend medische aandacht nodig hebben dan ga ik met de kat naar de dierenarts en zorg voor de eventuele extra verzorging die de kat hierna nodig heeft. Tijdens de verzorgingsperiode kunt u natuurlijk altijd even bellen, e-mailen of sms-en om te vragen hoe het met het thuisfront gaat.

Additionele verzoeken kunnen in overleg (tegen extra bijdrage) worden afgestemd.

Ik verwacht van u dat:

 

U zorgt voor voeding, kattenbakkorrels en eventuele medicijnen voor de gehele verzorgingsperiode. In het belang van uw kat(ten) en die van andere klanten, hebben uw kat(ten) de nodige inentingen gehad, zijn ze ontwormd en is uw huis vlo-vrij. Tijdens de kennismaking of in overleg daarna, voorziet u mij van uw huissleutel(s). Ook laat u mij de gegevens weten van de dierenarts waar uw kat(ten) bekend zijn en is er een reismand voorhanden, voor in geval van nood. Op de dag van of voor vertrek verwacht ik een berichtje ter controle van de gemaakte afspraken. Op de dag van thuiskomst verwacht ik ook een berichtje, dan weet ik zeker dat uw vakantie niet door onvoorziene omstandigheden verlengd is. Als ik geen bericht van u ontvang, wordt er doorgegaan met de verzorging van uw katten.

Privacy

 

Uw gegevens worden uitsluitend door mijzelf gebruikt en nooit aan derden verstrekt. Sleutels worden nooit voorzien van een naam of adres, zodat ze niet naar uw huis herleid kunnen worden.