Over mij

OVER MIJ

Mijn naam is Marina Hoogers

 

Als klein meisje groeide ik op bij een kwekerij, met verschillende dieren op ons erf en ik ben mede daardoor een echte dierenvriend. Vooral katten en hun eigenzinnige karakter, hebben mijn hart gestolen. Na mijn studie en een carrière van ruim 10 jaar in grote commerciële bedrijven, waaronder Purina, volg ik nu mijn hart en steek graag zoveel mogelijk tijd in dingen die er voor mij echt toe doen. Al een paar jaar vrijwillig ik als verzorger en teamleidster in de Dierenweide van Vleuten en geniet ik voluit van onze kater Dyson. Mijn rol als kattenoppas is als hobby en uit de liefde voor katten begonnen. Al snel bleek dat het zorgen voor kat(ten) en daarmee de eigenaars ont-zorgen, mij op het lijf geschreven is en zo is Kattenoppas Vleuten ontstaan!

"Time spent with cats is never wasted" 

 

SIGMUND FREUD

Wat klanten over mij zeggen

Hieronder kunt u aan de hand van foto's mijn werk zien.

Ook leest u hieronder een aantal ervaringen van mijn klanten. 

Cheeky

Het was een enorme geruststelling dat er zo goed voor onze poes gezorgd werd. Dat bleek wel uit de vele foto's van Marina en Cheeky samen. Cheeky was ook iets aangekomen, wat goed was, omdat ze de laatste weken te licht was geweest. Normaal gesproken komt Cheeky weinig binnen, waarschijnlijk door de drukte van ons gezien. Tijdens de vakantie kwam ze al snel dagelijks naar Marina toe om te eten en aangehaald te worden. Alles was ook netjes toen we thuiskwamen. Cheeky maakt er soms een bende van als ze eet, maar daar was nu niets van te zien.


Ik heb sterk het idee dat niet alleen ons gezin, maar ook Cheeky tijdens de vakantie is bijgekomen en zich goed heeft vermaakt, dankzij Marina. We zouden haar zeker aanbevelen. Ze houdt overduidelijk van poezen en is lief voor ze. Ook is het mijn inschatting dat ze beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel, dat maakte dat ik haar met een gerust hart de sleutel van ons huis toevertrouwde. Al met al een goede ervaring en een warme aanbeveling waard!

Jimi

Marina past al 3 jaar regelmatig op onze kat Jimi. Wij (en Jimi!) zijn erg blij met haar. Marina is heel lief voor Jimi, Jimi krijgt niet alleen zijn brokjes en water, maar ook voldoende knuffels! Zeker een aanrader.

Snosh

Wij zijn erg tevreden met Marina en kunnen eindelijk gerust op vakantie. Zij zorgt ervoor dat onze kat iedere dag eten krijgt en weer op een schone kattenbak terecht kan. Ze zorgt ook voor gezelschap, zodat onze kat zich niet alleen voelt. Op de foto's en video's die ze stuurt kan ik zien dat ons katje het naar zijn zin heeft met haar. Ik kan Marina van harte aanbevelen.